The Triangle | Form Architecture
15895
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15895,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

The Triangle

This prominent junction site was historically a petrol service station with various subsequent commercial uses which justified the mixed use of the proposed building.

 

The design concept was influenced by a number of art deco buildings in the locality with fluted and recessed brickwork detailing however the tapered fenestration and transparent ground floor provides a contemporary built form.

 

The development will provide 9 apartments with inset roof terraces and a commercial/retail space to create a sustainable and vibrant development that will provide a genuine contribution to the regeneration of the local area. This unique development provides a large communal roof terrace and secure parking with a vehicular turntable for safe egress.